Over de website

Welkom op Ga Lekker Op Vakantie.nl

Ga Lekker Op Vakantie.nl is dé website voor reizigers en vakantieliefhebbers. Ben jij ook zo weg van alles wat met reizen en vakantie te maken heeft? Wil je het liefst zo veel mogelijk van de wereld zien? En houd je van nieuwe dingen ontdekken? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Hoe is Ga Lekker Op Vakantie.nl ontstaan?

Toen ik terugkwam van mijn reis door Azië en Nieuw Zeeland wist ik het zeker. Ik was 4 maanden weg geweest en besloot om nu echt iets met mijn passie voor reizen te doen! Het gevoel van ultieme vrijheid en nieuwe dingen ontdekken gaf mij zo’n voldaan gevoel dat ik dacht; ‘Dit wil ik altijd wel! Waarom zou ik niet proberen om er mijn beroep van te maken?’ Bovendien vind ik het leuk om anderen te helpen en te inspireren, zodat ook zij het maximale uit hun reis of vakantie kunnen halen. Eenmaal thuis ben ik snel achter de laptop gekropen en zo is www.galekkeropvakantie.nl ontstaan. De website is sinds april 2020 online en groeit inmiddels met de dag.  

Wat kan ik doen op Ga Lekker Op Vakantie.nl?

Mijn avonturen volgen, inspiratie opdoen, mooie foto’s en video’s bekijken of wegdromen over je volgende vakantie zijn slechts enkele voorbeelden van wat je allemaal op Ga Lekker Op Vakantie.nl kunt doen. Op deze website deel ik al mijn tips over de mooiste vakantiebestemmingen, toffe excursies, ideale reisroutes, handige reisgadgets en nog veel meer. Per locatie neem ik je mee naar de mooiste bezienswaardigheden en vertel ik je wat je er kunt doen, waar je lekker kunt eten en waar je fijn kunt overnachten. Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Bekijk dan ook zeker even mijn tips voor backpackers en het artikel hoe vind ik de goedkoopste vliegtickets? Kortom, neem de tijd om lekker rond te kijken en wie weet kom je veel praktische informatie tegen die je direct toe kunt passen op jouw reis of vakantie. 

Affiliate Links

Waarschijnlijk zul je jezelf afvragen; ‘Leuk Tom, zo’n reiswebsite, maar hoe verdien jij er dan geld mee? Je verkoopt toch niets?’ Dat is helemaal waar en daar heb je een goed punt. Echter is het zo dat ik op deze website gebruik maak van zogeheten affiliate links. Dit zijn links waarmee ik je doorverwijs naar een andere website waar je iets kunt bestellen, kopen of boeken. Denk bijvoorbeeld aan een backpack, een hotel of een vakantie. Mocht jij iets kopen of boeken via mijn doorverwijzende link, dan ontvang ik daar een kleine beloning voor in de vorm van commissie. Overigens kost het jou niets extra’s, daar kun je me 100% op vertrouwen. En ook niet geheel onbelangrijk, ik stuur je alleen door naar sites waar ik zelf goede ervaringen mee heb. Dat is wel zo eerlijk toch? 

Copywright

Alle artikelen, foto’s en video’s op Ga Lekker Op Vakantie.nl zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het is niet de bedoeling om deze zomaar te kopiëren of over te nemen. Wil je toch graag een artikel, foto of video overnemen om deze vervolgens zelf te publiceren? Neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Als voorbeeld zou ik eventueel een nieuw blogartikel met unieke content kunnen maken om deze op jouw website te plaatsen. 

Social Media

Ga Lekker Op Vakantie.nl is ook te volgen op verschillende social media kanalen. Wil jij niets missen en altijd op de hoogte blijven? Volg me dan op:

Ik wil samenwerken met Ga Lekker Op Vakantie.nl, kan dat?

Zeker weten! Ik vind het super leuk om samen te werken en haal er ook enorm veel energie uit. Samen bereik je immers meer dan alleen, nietwaar? Ik sta dus altijd open voor nieuwe partners, mits deze aansluiten bij mijn doelgroep. Voor vragen kun je een mail sturen naar tom.vink@galekkeropvakantie.nl en meer informatie over een potentiële samenwerking vind je hier