Traveling makes you happy

– Collect moments, not things –

Hoi! Leuk dat je momenteel mijn website bekijkt. Ik ben Tom, een spontane kerel met een enorme passie voor reizen. Nieuwe plekken ontdekken, prachtige natuur bewonderen en toffe excursies maken; dat is wat ik het liefste doe! Samen met mijn laptop, drone en fotocamera’s probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te ontdekken en ga ik op zoek naar de mooiste vakantiebestemmingen, de leukste excursies en de meeste bijzondere accommodaties om te overnachten. Op Galekkeropvakantie.nl deel ik mijn tips en help ik jou om het maximale uit je reis of vakantie te halen.  

Tom Vink

Even voorstellen

Naam: Tom 

Leeftijd: 29 jaar

Aantal bezochte landen: 24

Favoriete landen: Nieuw Zeeland, Indonesië en Spanje

Ik hou van: Natuur, dieren, lekker eten en authentieke plekken 

Landen op mijn bucketlist: Argentinië, Peru, Zuid-Afrika en Noorwegen

Top 5 mooiste excursies: Doubtful Sound Cruise in Nieuw Zeeland, Otago Central Rail Trail in Nieuw Zeeland, zwemmen met dolfijnen in Bali, olifanten verzorgen in Thailand en zwemmen met mantaroggen in Nusa Penida

Het ontstaan van Galekkeropvakantie.nl

Laat ik voorop stellen; ik wordt helemaal happy van nieuwe dingen ontdekken en ben niet vies van een lekker potje vakantie vieren! Daarnaast heb ik samen met mijn vriendin (Debbie) lange tijd de droom gehad om een wereldreis naar Nieuw Zeeland en Azië te maken. Deze droom werd in september 2019 werkelijkheid! Mede doordat ik via een winactie op radiozender Sublime een reis naar Nieuw Zeeland won t.w.v. € 10.000,-. Hoe gaaf is dat? 

Uiteindelijk zijn we 4 maanden van huis geweest en hebben we Nieuw Zeeland, Australië, Indonesië, Vietnam, Thailand en Maleisië bezocht. Mijn passie voor reizen is sindsdien alleen maar groter geworden en ik merkte dat ik hier iets mee moest gaan doen. Zodoende is Galekkeropvakantie.nl ontstaan. Op deze website deel ik mijn passie voor reizen en vakanties met de rest van de wereld en probeer ik anderen te inspireren om het maximale uit hun reis of vakantie te halen. 

Ben je benieuwd wat we allemaal gezien hebben tijdens onze wereldreis? Bekijk dan onderstaande video.