Samenwerken

Ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Dat kan! 

Het is mijn doel om mijn passie voor reizen met de rest van de wereld te delen en zoveel mogelijk mensen te inspireren om het maximale uit hun reis of vakantie te halen. Dit doe ik door middel van het schrijven van blogs op mijn eigen website, maar dat kan natuurlijk ook op die van jou! Mocht je dus op zoek zijn naar een creatieve gastblogger? Neem dan contact met me op.

Daarnaast haal ik enorm veel plezier uit het samenwerken met bedrijven die passen bij mijn doelgroep. Door mijn brede interesse in alles wat met reizen, dagjes uit of vakantie te maken heeft, schrijf ik over veel verschillende onderwerpen. Van verre reizen tot populaire vakantiebestemmingen en van ideale reisroutes tot leuke excursies en handige reisgadgets. Op Ga Lekker Op Vakantie.nl vind je het allemaal. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik met mijn blogs een brede doelgroep aantrek, die voornamelijk bestaat uit reizigers en vakantieliefhebbers.

Ben je hoteleigenaar of beschik je over een andere verhuur accommodatie zoals een villa, appartement, bed and breakfast, camping of resort? Ook dan zijn er samenwerkingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan het  promoten van de accommodatie, het maken van een advertentie, het schrijven van een review of het delen van een winactie. Daarnaast beschik ik ook over een drone en onderwatercamera, waardoor ik uniek beeldmateriaal kan maken. Maar goed, dit zijn slechts enkele voorbeelden van een potentiële samenwerking. Heb je zelf een leuk idee? Laat het me dan vooral weten, want ook voor jouw ideeën sta ik zeker open. 

Dus, past jouw bedrijf bij mijn doelgroep? Neem dan contact met me op. Dan drinken we samen een kop koffie en bespreken we de mogelijkheden.  

Mijn e-mailadres is tom.vink@galekkeropvakantie.nl

www.galekkeropvakantie.nl samenwerken